På svenska In English
Priser i: 
 
Svensk Konstglas affärsidé är att vara en fullsortimentsleverantör på nätet av Orrefors och Kosta Bodas sortiment. Vi strävar efter att presentera varorna i en välstrukturerad e-shop där alla varorna visas från sin bästa sida med fotografier tagna i fina miljöer samt att erbjuda kunderna bästa möjliga service. Leveranserna ska ske från eget lager för att möjliggöra snabba leveranser. Svenskt Konstglas är auktoriserad återförsäljare av hela Orrefors och Kosta Bodas sortiment. Verksamheten har sin bas i Stockholm.
 
 
Svenskt Konstglas bedriver e-handel av Orrefors och Kosta Bodas sortiment. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag i Sverige och resten av världen. 
Vi erbjuder hela Orrefors och Kosta Bodas standardsortiment samt utvalda limiterade konstglasvaror. Alla varor som säljs är från förstasortering och är i originalförpackning. Våra priser är i normala fall rabatterade med ca 15 % jämfört med rekommenderade butikspriser. Detta gäller dock inte för limiterat konstglas. Vi har i stor sett hela Orrefors och Kosta Bodas sortiment i lager. Med lagret säkerställer vi leveranser av beställda varor inom tre dagar i Sverige. Vi skickar normalt sett varorna med DHL i Sverige och EU samt med Postnord eller UPS utanför EU. Det är även möjligt för kunder att hämta varorna själv på vårt kontor vid Liljeholmen i Stockholm.


Svenskt Konstglas bedriver sin verksamhet i Stockholm och ingår i W Glas & Design AB, orgnr: 559012-3542. Bolaget bedriver e-handel av glasvaror på www.svensktkonstglas.se för svenska kunder och in på www.crystalofsweden.eu för utländska kunder.
Svenskt Konstglas finns även på Facebook där nyheter och aktuella varor presenteras, se www.facebook.com/svensktkonstglas.
 


Välkommen till Svenskt Konstglas!