På svenska In English
Priser i: 

 

Bruk    
Skål, vas
Burk

 

av
Anna Ehrner

 

Små skålar: De små skålarna är perfekta för frukosten eller den eleganta jordgubbsdesserten. De skapar en perfekt mix med de två större serveringsskålarna. De är perfekta för soppor, frukost, desserter, servering eller bara som dekoration.

Mellanstora och stora skålar: Perfekt för stora sallader, frukt, potatis, generösa uppläggningar eller bara som dekoration. Locken förvandlar skålar till burkar som håller maten fräsch eller prylar vackert skyddade. 
 
Vas/Burk: Bruks stora delikat designade vas är formgiven för att lyfta alla sorters blommor. Lock medföljer och den kan därmed användas om burk för förvaring av livsmedel.

Glasburk: Snyggt och prydligt – glasburkarna ur serien Bruk gör förvaring av kryddor och matvaror på kökets öppna hyllor till en prydnad.


Små serveringsskålar: Såser, röror, meze, tapas, desserter och godis. Listan kan göras lång för användningsområdena av den lilla skålen.

Mellan serveringsskålar: Skålen för myskvällarnas snacks eller där salladen serveras när det vankas middag för ett mindre sällskap.
Bruk Skål Liten Klar
Kosta Boda
av Anna Ehrner
Bruk Skål Liten Blå
Kosta Boda
av Anna Ehrner
Bruk Eklock Storskål / Bricka
Kosta Boda
av Anna Ehrner
199:-250:-
Bruk Skål Stor Klar
Kosta Boda
av Anna Ehrner
339:-400:-
Bruk Eklock Mellanskål / Bricka
Kosta Boda
av Anna Ehrner
159:-200:-